Στη διοίκηση των φυσικοθεραπευτών Λάρισας εκλέχτηκε για 4η συνεχόμενη θητεία ο Αχιλλέας Αθανασόπουλος

Ο κ. Αθανασόπουλος θα μετέχει εκ νέου στη διοίκηση του περιφερειακού τμήματος, πασχίζοντας μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους συναδέλφους του για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο

Στο διοικητικό συμβούλιο του περιφερειακού τμήματος Λάρισας των φυσικοθεραπευτών εκλέχτηκε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες ο Αχιλλέας Αθανασόπουλος, ο οποίος διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στη Φαρκαδόνα.

Ο κ. Αθανασόπουλος απέσπασε 30 σταυρούς, και θα μετέχει για 4η συνεχόμενη φορά στη διοίκηση του περιφερειακού τμήματος, πασχίζοντας μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους συναδέλφους του για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Ειδικότερα από τη ψηφοφορία έλαβαν Χασιώτης Βασίλειος 45 σταυρούς, Τσιλιάκος Απόστολος 35 σταυρούς, Αθανασόπουλος Αχιλλέας 30 σταυρούς, Καραδήμας Βασίλειος, 25 σταυρούς, Μπετικούγιας Κων/νος, 23 σταυρούς, Κωστόπουλος Δήμος 19 σταυρούς, Κωστοπούλου Θωμαϊς, 14 σταυρούς, Σίσκου Σμαραγδή 14 σταυρούς, Μπουνέννι Μοντερ-Αλέξανδρος 12 σταυρούς και Αναστασίου Αναστάσιος 7 σταυρούς.

Στην Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων εκλέγεται ο Χασιώτης Βασίλειος με 32 και στην εξελεγκτική επιτροπή Ζαχαρής Γεώργιος 31, Παρλάτζας Βασίλειος 25 ψήφους και Ράλης Παναγιώτης 17 ψήφους.