Σταγόνες ζωής έδωσαν οι περιφερειακοί υπάλληλοι

Μεγάλη η ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία που η διοργάνωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Μεγάλη ανταπόκριση από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων συνάντησε η εθελοντική αιμοδοσία που διενήργησε ο τοπικός Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕΤ.

Για μια ακόμη φορά οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σ.Υ.Π.Ε.Τ για την εξαμηνιαία εθελοντική αιμοδοσία.

Πρόκειται για οργανωμένη κοινωνική προσφορά και δράση που δεν επιβάλλεται με θεσμικό τρόπο. Μοναδικά κίνητρα αποτελούν αξίες, όπως η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη.

Ειδικά όταν αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποκτούν μεγαλύτερη αξία διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται.

Η πράξη αυτή αποτελεί απάντηση στις νέες αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών που η δημόσια Αρχή δεν κατορθώνει πλέον να ικανοποιήσει πλήρως.

Η ιδέα της κοινωνικής προσφοράς με υψηλά ιδανικά και σκοπούς διαπερνά όλο και περισσότερους συναδέλφους.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο ισόγειο του διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων, σε έναν χώρο ευχάριστο, που δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας για τους αιμοδότες, καθώς είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους και όσες προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία και να τους συγχαρούν για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Παράλληλα κάλεσε όλους τους εν δυνάμει αιμοδότες συναδέλφους να ανταποκριθούν σε ανάλογη πρόσκληση του Συλλόγου στο μέλλον.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.