Στα μονοπάτια των Μετεώρων το Hiking & Sunset Yoga

Οι διοργανωτές μας περιμένουν όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους, να περπατήσουμε, να ασκηθούμε, να χαλαρώσουμε και να τα πούμε από κοντά μετά από τόσους μήνες

Στα μονοπάτια των Μετεώρων θα περπατήσουν οι συμμετέχοντες του Hiking & Sunset Yoga. Το event θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής στα Μετέωρα και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Φοράμε λοιπόν τα απογευματινά μας (πάντα αθλητικά) και περπατάμε στα μονοπάτια των Μετεώρων στη σκιά των επιβλητικών βράχων. Κάνουμε yoga στο βράχο του αγάλματος του Βλαχάβα, χαζεύοντας τη θέα, το μοναστήρι της Υπαπαντής και τον ήλιο που δύει. Οι διοργανωτές μας περιμένουν όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους, να περπατήσουμε, να ασκηθούμε, να χαλαρώσουμε και να τα πούμε από κοντά μετά από τόσους μήνες. Η δράση απευθύνεται σε όλους (μέλη και μη μέλη).

Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της εξάπλωσης του κορωνοιόυ, όπως αυτά ισχύουν και για τα οποία θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες με προσωπικό μήνυμα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 26/6 ώρα 12:00 το μεσημέρι. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6939173337 και 6947819298 καθώς επίσης και με μήνυμα στη σελίδα μας ή στο VIBER (6979293482).

Απαραίτητος εξοπλισμός: Νερό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, στρωματάκι γυμναστικής, ατομική πετσέτα.