Στα λευκά ντύθηκαν όλα τα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας

Από 15 πόντους το ύψος του χιονιού εντός των κοινοτήτων από 20 σε ορεινά σημεία του Δήμου Φαρκαδόνας

Σημάδια ύφεσης παρουσίασε η χιονόπτωση η ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, η οποία το πρωί της Κυριακής ξύπνησε σε λευκό φόντο. Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το ύψος στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας ξεκινά από τους 15 πόντους και αυξάνεται το ύψος του σε ορεινές περιοχές αγγίζοντας έως και τους 20 πόντους κατά τόπους. Ωστόσο ο κρύος άνεμος που πνέει, από νωρίς το πρωί σε αρκετές κοινότητες, έριξε το θερμόμετρο στους -3 Βαθμούς Κελσίου.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για χιονοπτώσεις μέχρι αργά το βράδυ όπου από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας θα εξασθενήσουν ρίχνοντας το υδράργυρο στους -5 Βαθμούς Κελσίου.

Το εθνικό οδικό δίκτυο του νομού, όπως και στην περίπτωση της εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας παραμένει καθαρό, καθώς από το μεσάνυχτα της Κυριακής επιχειρούσαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, προχωρώντας σε αποχιονισμό και ρίψη άλατος.

Καθαρισμός πραγματοποιήθηκε και σε κεντρικούς δρόμους των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως ΑΠΑΙΤΕΊΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ καθώς οι δρόμοι σε πολλά σημεία ακόμη και κεντρικά, κινδυνεύουν να μετατραπούν σε παγοδρόμια μιας και η θερμοκρασία προβλέπεται να πέσει αρκετούς βαθμούς κάτω του μηδενός…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FACEBOOK