Σπεύδουν να εμβολιαστούν 30αρηδες και 40αρηδες στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Αυξημένη προσέλευση νεαρών ατόμων στο τοπικό εμβολιαστικό κέντρο από την αρχή της εβδομάδας που επιδιώκουν την θωράκιση από το κορονοϊό

Αυξητική τάση λαμβάνει καθημερινά η επισκεψιμότητα των 30αρηδων του Δήμου Φαρκαδόνας στο Κέντρο Υγείας και στο τοπικό εμβολιαστικό κέντρο. Από τις αρχές της εβδομάδας όπου άνοιξε η πλατφόρμα για τα άτομα ηλικίας 30-39 ετών, πολλοί νέοι έσπευσαν να κλείσουν το πολυπόθητο ραντεβού και να δεχτούν το τσίμπημα της ζωής, όπως χαρακτηρίζουν το εμβόλιο ενάντια στο κορονοϊό.

Όπως ανέφεραν γιατροί και νοσηλευτές, μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗLIVE» από την Τρίτη άρχισαν να προσέρχονται στο Κέντρο Υγείας πολλά νεαρά άτομα, καθώς το Κέντρο Υγείας υπήρχαν πολλά διαθέσιμα ραντεβού.

Από σήμερα το πρωί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας άρχισαν να προσέρχονται και άτομα ηλικίας 40-44, καθώς η πλατφόρμα για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα άνοιξε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας θα συνεχιστούν Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο ενώ γιατροί και νοσηλευτές επιστρέφουν στο πόστο τους την Δευτέρα του Πάσχα για να συνεχίσουν τους εμβολιασμούς.

Σχετικά με την επάρκεια των ραντεβού είναι ικανοποιητική καθώς ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μπει στο σύστημα ακόμη και τώρα και κλείσει το ραντεβού ακόμη και αύριο.

Γιατροί και νοσηλευτές καλούν το κόσμο να σπεύσει άμεσα να κλείσει το ραντεβού να πραγματοποιήσει το εμβόλιο και να προστατευτεί από το κορονοϊό, που ένα χρόνο τώρα άλλαξε την καθημερινότητα μας.