Σκλαβώνει τους πολίτες η ευγένεια και η εξυπηρέτηση στο Κέντρο Υγείας Πύλης

Αρκετοί συνδημότες μας έκλεισαν ραντεβού και σπεύδουν να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Πύλης με το εμβόλιο της Phizer

Αρκετοί είναι οι Φαρκαδόνιοι που επισκέπτονται το Κέντρο Υγείας Πύλης για να εμβολιαστούν και να θωρακίσουν τον οργανισμό τους από τον covid. Από την έναρξη της εμβολιαστικής περιόδου δεκάδες είναι εκείνοι οι συνδημότες μας που έκλεισαν ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Πύλης για τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της Phizer σπεύδοντας σήμερα είτε για την πρώτη είτε για την δεύτερη δόση.

Όπως αναφέρουν στην ΚΡΗΝΗLIVE συνδημότες μας, η εξυπηρέτηση γιατρών και νοσηλευτών είναι άψογη, όπως και η ευγένεια με την οποία αντιμετωπίζουν τον κόσμο. Γιατροί και νοσηλευτές που πραγματοποιούν τους εμβολιασμούς ενημερώνουν τους πολίτες και λύνουν απορίες τους, γεγονός που σχολιάζεται άκρως θετικά από τους πολίτες.

Το Κέντρο Υγείας Πύλης έχει και τον πιστό του φύλακα που δέχεται τους πολίτες κι αυτός με άκρως φιλικό και φιλόξενο τρόπο.

Ο λόγος για το Ρεξ, το σκύλο του που δέχεται καθημερινά την αγάπη πολιτών και εργαζομένων. Φυσικά κατά την υποδοχή έχουμε και τους συντοπίτες μας που εργάζονται στη νοσηλευτική μονάδα. Μια από αυτούς και η Δήμητρα Γιώτα, από την Νομή, κόρη της δημοτικής συμβούλου Φαρκαδόνας Ντίνας Χατζή.