Σημαντική ποσότητα τροφίμων και είδη καθημερινής ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρας Αττικής

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδή καθημερινής ανάγκης συγκεντρώθηκαν για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας στη Μάνδρας Αττικής , οπού και παραδόθηκαν σήμερα από τους Δήμους Αμαρουσίου και Φαρκαδονας σε μια από κοινού συνεργασία.

Τα τρόφιμα του Δήμου Φαρκαδονας τα παρέδωσε ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μεριβακης ,ενώ για το Δήμο Αμαρουσίου το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Πέππας , στηρίζοντας έτσι την τεραστία προσπάθεια του Δημάρχου Αμαρουσίου –Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη να απαλύνει όσο μπορεί και να στήριξη τις οικογένειες των πληγέντων.

Η οργάνωση και ο συντονισμός της δράσης πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικό Πέππα και την Υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου

Ο Δήμαρχος Αμαρούσιου κ. Γ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο φαρκαδονας για αυτή τη συνεργασία , προεβει στις έξης δηλώσεις: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Ενωμένη αναδεικνύοντας την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα , απλώνει για άλλη μια φορα χέρι βοήθειας και αλληλεγγύης. Εχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε αδυναμία μετά από μια έντονη φυσική καταστροφή καιρικών φαινόμενων , συνεχίζουμε έμπρακτα σαν Τοπική Αυτοδιοίκηση με ενεργό ρολο στην κοινωνία , να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ανακούφιση εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης και παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης στάθηκε στο ανθρώπινο πρόσωπο και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι πολίτες σε τέτοιες προσπάθειες οι οποίες είναι αναγκαίες στους δύσκολους καιρούς που περνάμε  και αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ Πατούλη για την από κοινού δράση, ευχήθηκε στους πληγέντες και σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.