Σημάδια ήπιας βελτίωσης παρουσίασε ο Σεβασμιώτατος πρ. Τρίκκης και Σταγών

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων στο ΓΝΤ

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων συνεχίζει να νοσηλεύεται υπό μηχανική υποστήριξη ο Σεβασμιώτατος πρ. Τρίκκης και Σατγών κ. Αλέξιος. Ο γηραιός ιεράρχης, όπως είναι γνωστό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, από το βράδυ της Τετάρτης, μετά από σοβαρό καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Σήμερα συμπληρώθηκε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο, το οποίο αναμενόταν από τους γιατρούς για να την έκδοση των ιατρικών συμπερασμάτων.

Αν και οι πρώτες ώρες από την μεταφορά του κ. Αλέξιου στο νοσοκομείου θεωρούνταν εξαιρετικά κρίσιμες καθώς η κατάσταση της υγείας του συνεχώς επιδεινώνονταν λόγω του κατάγματος που υπέστη στο ισχίο, της προχωρημένης ηλικίας αλλά και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν, σήμερα το πρωί οι θεράποντες ιατροί έκαναν λόγο για ήπιας μορφής βελτίωση. Ωστόσο και οι επόμενες ημέρες χαρακτηρίζονται δύσκολες για τον ασθενή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν η κατάσταση της υγείας του, κάτι που εύχονται όλοι, παραμείνει σταθερή και παρουσιάσει βελτίωση, την επόμενη εβδομάδα και αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο.

Και τη σημερινή ημέρα δίπλα στο Σεβασμιώτατο βρέθηκαν συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, όπως και ιερείς της Μητροπόλεως που έσπευσαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της Υγείας του. Όλοι τους εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο Ύψιστο για ταχεία ανάρρωση στο Σεβασμιώτατο.