ΣΕΡΒΩΤΑ: Νοικοκυρεμένο και καθαρό όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν το χωριό

Πράξη έκανε το αίτημα του προέδρου, Μάκη Θωμόπουλου, για την καθαριότητα και την περιποίηση του χωριού, ο Δήμος Φαρκαδόνας

Η συνεργασία που αναπτύχτηκε μεταξύ Δήμου Φαρκαδόνας και κοινότητας Σερβωτών απέδωσε τους επιθυμητούς καρποούς, ώστε το χωριό να παρουσιάσει μια διαφορετική και καλαίσθητη εικόνα.

Μετά από το αίτημα που κατέθεσε ο πρόεδρος του χωριού, Μάκης Θωμόπουλος, στο Δήμο Φαρκάδονας, έγινε αποδεκτό από τον ίδιο τον δήμαρχο, Σπύρο Αγναντή, όπως επίσης και από τους αντιδημάρχους κ. Βαγγέλη Κοσμά, Γιάννη Γεωργολοπουλο και κυρίως την κα Ειρήνη Κακαϊτσα, που έλκει την καταγωγή της από το εν λόγω διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε ο φακός της «ΚΡΗΝΗ LIVE» το κέντρο του χωριού, παρουσιάζει μια άκρως νοικοκυρεμένη εικόνα, μετά την καθαριότητα των δημόσιων χώρων και της πλατείας, αλλά και των γύρο χώρων. Παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και σε μη κεντρικά σημεία της κοινότητας που απαιτούσαν σύμφωνα με τον πρόεδρο, βελτιώσεων αλλά και καθαριότητας. Στο κέντρο του χωριού τοποθετήθηκαν πάγκοι στις στάσεις του λεωφορείου για την προστασία κατοίκων-επιβατών, όλων των ηλικιών, κυρίως των μαθητών που αναμένουν για την μεταφορά στα σχολεία.

Ο πρόεδρος σήμερα δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Φαρκαδόνας, το δήμαρχο, Σπύρο Αγναντή, την αντιδήμαρχο Ειρήνη Κακαϊτσα, αλλά και τους αντιδημάρχους του Δήμου Βαγγέλη Κοσμά και Γιάννη Γεωργολοπουλο, το προσωπικό για το ενδιαφέρον και τις φιλότιμές προσπάθειες που ανέπτυξαν κάνοντας πράξη τα αιτήματα για την περεταίρω βελτίωση του χωριού.

«Η προσπάθεια και η συμβολή όλων επέφερε τους επιθυμητούς καρπούς. Σήμερα καμαρώνουμε για την εικόνα του χωριού μας και όλοι μαζί οι κάτοικοι θα φροντίσουμε να το διατηρήσουμε καθαρό και νοικοκυρεμένο», τόνισε ο Μάκης Θωμόπουλος.