ΣΕΡΒΩΤΑ: Επίσκεψη του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση Rapid tests

Αρνητικά στο σύνολό τους τα ράπιτ τεστ στα οποία υποβλήθηκαν 31 κάτοικοι του χωριού

Παρουσία της αντιδημάρχου Υγείας κα Ειρήνης Κακαϊτσα και του προέδρου της κοινότητας Σερβωτών διενεργήθηκαν σήμερα το πρωί στο χωριό, τέστ γρήγορης ανίχνευσης του κορονοϊού.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE» το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αφίχθη σήμερα το πρωί στο χωριό για την πραγματοποίηση Rapid tests, στο πλαίσιο των διαρκών ελέγχων που διενεργούνται σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας αλλά και του νομού Τρικάλων.

Στην κοινότητα των Σερβωτών διενεργήθηκαν 31 Rapid tests, τα οποία προέκυψαν αρνητικά στο σύνολό τους.

Τις ευχαριστίες του προς τον ΕΟΔΥ αλλά και στους συναρμόδιους φορείς, Δήμο και Περιφέρεια, εξέφρασε μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE», ο πρόεδρος του χωριού κ. Μάκης Θωμόπουλος και η Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κα Ειρήνη Κακαϊτσα.

«Ευχαριστούμε θερμά την συντονίστρια κα Δήμητρα Νάτσινα, αλλά ταυτόχρονα κι όλους τους συναρμόδιους φορείς για την διενέργεια ελέγχων στο χωριό. Μπορεί τα τεστ να υπήρξαν στο σύνολό τους αρνητικά, αυτό ωστόσο το γεγονός δεν μας καθησυχάζει. Όλοι μας πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή, ώστε να παραμείνουμε υγιείς», τόνισαν ο πρόεδρος και η Αντιδήμαρχος.