Σε θρησκευτικά μνημεία περιηγήθηκαν κάτοικοι του Γριζάνου

Οι εκδρομείς επισκέφτηκαν τα μοναστήρια της Παναγίας Ξενιάς και της Αγίας Τριάδος, έχοντας την μοναδική ευκαιρία να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας κι άλλα θρησκευτικά κειμήλια μεταξύ των οποίων και λείψανα Αγίων

Σε θρησκευτικά μνημεία και σε τόπους λατρείας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να προσκυνήσουν κάτοικοι της ενορίας του Γριζάνου στην διάρκεια της ημερήσιας εκδρομής που διοργάνωσε ο εφημέριος του χωριού π. Βασίλειος Μπραζιώτης.

Οι εκδρομείς επισκέφτηκαν τα μοναστήρια της Παναγίας Ξενιάς και της Αγίας Τριάδος, έχοντας την μοναδική ευκαιρία να προσκυνήσουν την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας κι άλλα θρησκευτικά κειμήλια μεταξύ των οποίων και λείψανα Αγίων.

Η εκδρομή άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων μιας κι ήρθε να συμβεί μετά από δυο χρόνια μιας και τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας δεν άφηναν περιθώρια επισκέψεων.

Πέραν του θρησκευτικού χαρακτήρα η εκδρομή είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα με περιήγηση στην πόλη του Βόλου που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Το εκδρομικό πρόγραμμα αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα από την εν λόγω ενορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.