Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝΤ ο κ. Αλέξιος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων μετά από αναπνευστικό πρόβλημα

Σοβαρή χαρακτηριζόταν  έως νωρίς το μεσημέρι η κατάσταση της υγείας του πρώην Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο κ. Αλέξιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων το απόγευμα της Τετάρτης αντιμετωπίζοντας σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα με τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου, να σπεύσουν να του προσφέρουν κάθε δυνατή φροντίδα.

Η μεταφορά στο νοσοκομείο του Σεβασμιωτάτου κρίθηκε απαραίτητη την Τετάρτη, ενώ περνώντας οι ώρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα σε μηχανική υποστήριξη.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο η υγεία του είναι επιβαρυμένη καθώς από τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω και της ηλικίας του.

Από τη πρώτη στιγμή διπλά του βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, καθώς επίσης και πλήθος κληρικών που αγωνιούν για την υγεία του.

Όλοι μαζί, όπως και οι Τρικαλινοί, ενώνουν τις προσευχές του για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης Αλέξιος, διανύει το 85ο έτος της ηλικίας του και είχε παραιτηθεί προ 2 ετών υπέρ του τότε Πρωτοσυγκέλλου του και νυν Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσοστόμου. Ωστόσο ήταν συνεπής στα Λειτουργικά του καθήκοντα και μάλιστα μόλις ανήμερα των Χριστουγέννων είχε Λειτουργήσει στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.