Σε πρώτη ζήτηση οι βιταμίνες στα φαρμακεία

Άτομα κάθε ηλικίας σπεύδουν να προμηθευτούν βιταμινούχα σκευάσματα για να θωρακίσουν και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα  

Σε πρώτη ζήτηση βρίσκονται τον τελευταίο μήνα φαρμακευτικά σκευάσματα βιταμινών που πωλούνται στα φαρμακεία της περιοχής μας για την θωράκιση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού του ανθρώπινου οργανισμού. Άτομα κάθε ηλικίας σπεύδουν στα φαρμακεία της περιοχής μας, προκειμένου να προμηθευτούν βιταμινούχα σκευάσματα, κυρίως βιταμίνης c, αλλά και πολυβιταμινούχα, προκειμένου να ενισχύσουν τον ανοσοποιητικό τους, για να ανταπεξέλθει καλύτερα σε περίπτωση προσβολής ιώσεων αλλά και του κορονοϊού.

Όπως τονίζουν γιατροί αλλά και φαρμακοποιοί οι βιταμίνες αποτελούν όπλο στον οργανισμό, εφόσον όμως τις αντιμετωπίζουμε με κανόνες υγείας και όχι λόγω σύγχρονου τρόπου ζωής, γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος της υπερκατανάλωσης που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και κινδύνους. Γι’ αυτό κρίνεται αναγκαίο να αναπτύσσεται ένας διάλογος με τον επιστήμονα υγείας. Γενικότερα η βιταμίνη είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, όταν έχει παρατηρηθεί ότι μας λείπει.
Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού εξυπηρετώντας ασθενείς και άλλους πολίτες. Η πόρτα των φαρμακείων είναι ανοικτή για τον κόσμο και χρειάζεται από όλους η τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας.