Σε προεκλογική τροχιά βαδίζουν οι κυνηγοί της περιφέρειας Φαρκαδόνας

Προγραμμάτισαν τις ημερομηνίες της ετήσιας εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Σε προεκλογική τροχιά θα βαδίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Φαρκαδόνας και περιχώρων. Προετοιμάζεται να κατέλθει στις κάλπες προκειμένου να εκλέξει το νέο διοικητικό συμβούλιο και τα υπόλοιπα αιρετά Όργανα που θα τον εκπροσωπούν σε τοπικό και Θεσσαλικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της απερχόμενης διοίκησης, οι ενδιαφερόμενοι για να καταθέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση το αργότερο έως και την Τετάρτη 28 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται, η αίτηση υποψηφιότητας προς το Δ.Σ. του Συλλόγου και μια υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού του Συλλόγου.

Εντωμεταξύ η απερχόμενη διοίκηση του Συλλόγου προετοιμάζεται για την ετήσια, γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση – εκλογές. Η πρώτη απόπειρα θα γίνει την Κυριακή 15 Απριλίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας. Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές και η γενική συνέλευση θα επαναληφθούν στις 22 Απριλίου, την ίδια ώρα και στο ίδιο χώρο, χωρίς νέα πρόσκληση, θεωρούμενης αυτής ότι θα βρίσκεται σε απαρτία με οσαδήποτε κι αν είναι τα παρόντα μέλη.

Προ των εκλογών θα γίνει η εκλογή του προέδρου της γενικής συνέλευσης, η εκλογή της εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών, θα τεθούν για να εγκριθούν, η έκθεση πεπραγμένων, ο απολογισμός του 2017, ο προϋπολογισμός του 2018, η έκτακτη εισφορά μελών έτους 2018-19 για το σύλλογο, 5 ευρώ, η έκτακτη εισφορά μελών 2018-19 για τη Ζ΄ ΚΟΘ, 10 ευρώ, ενώ θα παρουσιαστούν διάφορες ανακοινώσεις που αφορούν τους κυνηγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πέτρο Παλάντζα και στο τηλέφωνο 6974996214.