Σε πλήρη ετοιμότητα οι τοπικές Αρχές για την αντιμετώπιση του χιονιά

Περιφέρεια Θεσσαλίας δια μέσου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Δήμος Φαρκαδόνας, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας και Α.Τ. Φαρκαδόνας, από σήμερα τα μεσάνυχτα τίθενται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που τυχόν επιφέρει η κακοκαιρία

Σε πλήρη ετοιμότητα θα τεθούν από σήμερα το βράδυ οι τοπικές Αρχές για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και θα έχουν διάρκεια.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα ξεκινούν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με έντονες χιονοπτώσεις ακόμη και στα πεδινά, ενώ οι δύσκολές μέρες θα συνεχιστούν και τις αμέσως επόμενες ημέρες με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, που θα αγγίξουν και στο Δήμο Φαρκαδόνας ακόμη και τους -17 βαθμούς Κελσίου.

Το κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες και φέρει την ονομασία  «Σοφία» θα κάνει την εμφάνισή του με έντονες χιονοπτώσεις οι οποίες προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης και θα διαρκέσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι αν οι χιονοπτώσεις δεν θα διαρκέσουν για πολύ, το πολικό ψύχος θα διαρκέσει για ημέρες καθώς οι προβλέψεις κάνουν λόγο για πολικές θερμοκρασίες έως και την ερχόμενη Τρίτη.

Περιφέρεια Θεσσαλίας δια μέσου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Δήμος Φαρκαδόνας, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας και Α.Τ. Φαρκαδόνας, από σήμερα τα μεσάνυχτα τίθενται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που τυχόν επιφέρει ο χιονιάς.

Οι προαναφερόμενες Αρχές συστήνουν προσοχή στους οδηγούς και στους πολίτες, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα.