Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα Πέμπτη ο Αχιλλέας Κακαδιάρης

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου

Στην τελευταία κατοικία οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο εν ενεργεία κοινοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου Αχιλλέας Κακαδιάρης, που απεβίωσε ξαφνικά το πρωί της Τρίτης.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος, πρώην προέδρου, τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το πρωί της Πέμπτης στη γενέτειρα του το Γριζάνο. Τραγικές φαγούρες η σύζυγός και τα δυο τους παιδιά που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά στο σπίτι τον πατέρα και σύζυγο.

Το πρώην πρόεδρο του Γριζάνου αποχαιρέτησαν πλήθος κόσμου. Παρά το κάλεσμα της οικογένειας να μην παραστούν στην κηδεία λόγω της πανδημίας και των μέτρων, ο κόσμος που βρέθηκε έξω από τον Ιερό Ναό που τελούνταν η κηδεία ήταν πολύς. Συμμετείχε στην εξόδιο ακολουθία αποχαιρετώντας για πάντα τον Αχιλλέα, τον δικό τους άνθρωπο, που πάσχιζε επί δυο τετραετίας καθημερινά για το χωριό, ήταν αγαπητός από όλους χάρη των προσπαθειών του, να επιλύσει άμεσα και στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα.

Εκεί ήταν και πολλοί αιρετοί του Δήμου Φαρκαδόνας με τους οποίους συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, αποκτώντας ταυτόχρονα στενούς δεσμούς φιλίας.

Όλοι μαζί είπαν το τελευταίο αντίο στον πρώην πρόεδρο του χωριού, ευχόμενοι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Καλό Παράδεισο Πρόεδρε…