Σαντορίνη: Εξαγριωμένος ρασοφόρος καταστρέφει πούλμαν με λοστό

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη Σαντορίνη. Ενώ ένας δάσκαλος οδήγησης έκανε μάθημα ένας ηγούμενος μπήκε με το αγροτικό του στο χώρο της σχολής και έπεσε πάνω στο πούλμαν στο οποίο βρισκόταν μέσα ο μαθητής και ο δάσκαλος.

Ουδείς περίμενε όμως και την εξέλιξη που θα είχε το επεισόδιο με τη σύγκρουση μεταξύ αγροτικού και πούλμαν σχολής οδηγών τον περασμένο Αύγουστο στη Σαντορίνη

Ο ηγούμενος, ο οποίος οδηγούσε το αγροτικό, κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του ιδιοκτήτη της σχολής οδηγών και του μαθητευόμενού του, κρατώντας στα χέρια του έναν λοστό. Ο ηγούμενος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον λοστό, κάνοντας… σκόνη και θρύψαλα το παρμπρίζ. Προσπάθησε μάλιστα να ανοίξει τις πόρτες το οποίο ευτυχώς δεν κατάφερε διαφορετικά θα υπήρξε διαφορετική εξέλιξη στο επεισόδιο.

Στο δεύτερο βίντεο, βλέπουμε τον ηγούμενο να στρέφεται κατά του μαθητευόμενου οδηγού, φωνάζοντας: «Άμα πάρεις δίπλωμα σφύρα μου», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα… πυρά του κατά του δάσκαλου, με τον οποίον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσωπικές διαφορές. 

Η αντίδραση του ιερωμένου αποδοκιμάστηκε έντονα από όσους είδαν τα βίντεο (κάτι που φαίνεται και στα σχόλια), με τον κόσμο να απορεί με την ευκολία την οποία ένας ηγούμενος μετατράπηκε σε… χούλιγκαν.

Πηγή: documentonews.gr