Ψήφισμα για το θάνατο του πρ. προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γριζάνου, Αχιλλέα Κακαδιάρη

Οι αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου Γριζάνου για το θάνατο του Αχιλλέα Κακαδιάρη

Το τοπικό συμβούλιο επικέντρωσε την προσοχή στο έργο και στην αυτοδιοικητική δράση του πρώην προέδρου, στο εξαίρετο ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειχνε σε όλα τα θέματα και την καθημερινότητά του

Την βαθιά θλίψη από τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο του εν ενεργεία μέλους του τοπικού συμβουλίου Γριζάνου και πρώην προέδρου της κοινότητας Αχιλλέα Κακαδιάρη εκφράζει ομόφωνα το κοινοτικό συμβούλιο.

Σε σημερινή συνεδρίαση του Σώματος το κοινοτικό συμβούλιο κατέληξε ομόφωνα στα εξής:

Εκφράζει τη βαθιά θλίψη για τον πρόωρο και αδόκητο θάνατο, του εν ενεργεία τοπικού συμβούλου και πρώην προέδρου Γριζάνου, Αχιλλέα κακαδιάρη, που τίμησε με το ήθος του και το έργο του τη δημόσια ζωή του τόπου, ως αυτοδιοικητικός και πάνω απ΄ό λα ως άνθρωπος. Εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια στους οικείους του εκλειπόντος.

Να επιδώσει ψήφισμα στους οικείους του και να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία. Να καταθέσει στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου.

Το τοπικό συμβούλιο επικέντρωσε την προσοχή στο έργο και στην αυτοδιοικητική δράση του πρώην προέδρου, στο εξαίρετο ήθος και την αξιοπρέπεια που έδειχνε σε όλα τα θέματα και την καθημερινότητά του, ευχόμενο ο Θεός να τον αναπαύσει και δώσει παρηγοριά στους οικείους του.