Πρώτη επίσημη βουτιά για τη νεοφώτιστη Φωτεινή

Βάφτισε την κόρη τους το ζευγάρι Γιάννης Οικονόμου και Εύη Κεφαλά, ιδιοκτήτες των ζαχαροπλαστείων Οικονόμου σε Λάρισα και Φαρκαδόνα

Τα χάδια των γονιών της, το αγκάλιασμα των γονιών της αλλά και τα χαμόγελα των καλεσμένων της δεν ήταν αρκετά για να «παγώσουν» τα δάκρυα από τα ματάκια της. Αντιθέτως, όπως όλες οι γυναίκες, γκρινιάζουν έτσι κι εκείνη δεν θέλησε να διαφέρε. Τόσα στα χέρια του νονού και θείου της, όσο και στην πρώτη επίσημη βουτιά της ζωής της στα νερά της κολυμπήθρας, δάκρυσε και δεν έκρυβε τον εκνευρισμό της.

Η μεγάλη εισαγωγή για τη νεοφώτιστη Φωτεινή, κόρη του ζευγαριού Γιάννη Οικονόμου και Εύης Κεφαλά, ιδιοκτητών των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου σε Λάρισα και Φαρκαδόνα. Νονός της μικρής που της χάρισε το όνομα Φωτεινή, ο αδελφός του μπαμπά της, Αχιλλέας Οικονόμου. Αμέσως μετά το Μυστήριο της βάπτισης που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Φαρκαδόνας ακολούθησε δεξίωση στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο. Μεταξύ των συγγενών και φίλων που έδωσαν το παρών στην βάφτιση ήταν και οι γιατροί Νεκτάριος Χαλβατζάς, γυναικολόγος και Έλενα Χαλβατζά, παιδίατρος.

Η «KPHNH LIVE» εύχεται στην νεοφώτιστη μακροζωία και ευλογία στη ζωή της και οι γονείς και ο νονός να την χαίρονται.

KRINI LIVE