Προτεραιότητα στα παιδιά τις γιορτινές ημέρες

Η αγορά παιχνιδιών στην πόλη μας, κινήθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικά

Μπορεί οι μέρες να είναι δύσκολες, και οι οικονομικές απαιτήσεις πολλές, όμως φαίνεται ότι και αυτή τη χρονιά τα παιδιά αποτέλεσαν προτεραιότητα στα έξοδα των γονιών τους, που και φέτος προχώρησαν σε αγορές παιχνιδιών που έδωσαν άλλο τόνο στις γιορτές. Η αγορά παιχνιδιών στην πόλη μας, κινήθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικά, ενώ όπως τονίζουν και οι επαγγελματίες του είδους, σημαντικά ωφέλησε την κατάσταση και ο «Μύλος των Ξωτικών».

Όπως τονίζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων παιχνιδιών, φέτος πολλοί στράφηκαν στα επώνυμα παιχνίδια μιας και αποτελούσαν το αίτημα προς τον Άγιο Βασίλη…πολλών παιδιών. Βέβαια, τα ποσά που φέτος διατέθηκαν ήταν σαφώς μικρότερα από άλλες χρονιές, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι τα περισσότερα παιδιά, έλαβαν δώρα έστω και πιο οικονομικά από περασμένα χρόνια.

«Αρκετοί γονείς επέλεξαν επώνυμα δώρα για τα παιδιά τους. Από την άλλη, στην Τρικαλινή αγορά, μπορεί κανείς να βρει παιχνίδια για κάθε βαλάντιο. Εξάλλου αυτές τις ημέρες, σημασία δεν έχει η χαρά της προσφοράς πόσο μάλλον όταν αυτή απευθύνεται σε παιδιά», σημείωναν ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Έτσι λοιπόν, οι γονείς έθεσαν προτεραιότητα τα παιδιά και ειδικά φέτος, αντλώντας χαρά και ελπίδα από τα χαμόγελα των παιδιών τους, ζώντας έτσι τη χαρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.