Προσκλητήριο συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. από το μέλος της νεολαίας ΚΙΝ.ΑΛ, Λευτέρη Μακρή

Το ενεργό μέλος της Νεολαίας και μέλος της εφορευτικής επιτροπής του τοπικού εκλογικού τμήματος της Φαρκαδόνας απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία

Προσκλητήριο προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος απευθύνει ο Λευτέρης Μακρής, μέλος της εφορευτικής επιτροπής για την τοπική εκλογική διαδικασία.

Οι εκλογές σε τοπικό επίπεδο Φαρκαδόνας αναμένεται να διεξαχθούν στο δημαρχείο της Φαρκαδόνας από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Ήδη οι υποστηρικτές των έξι υποψηφίων προέδρων συνεχίζουν τον αγώνα δρόμου για την προσέλκυση όσων περισσοτέρων ψηφοφόρων. Η ίδια διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί έως την Κυριακή, προκειμένου και οι υποψήφιοι να στηριχθούν, αλλά ταυτόχρονα η διαδικασία να μετατραπεί σε μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Σε αυτό το γεγονός στέκεται και ο νεαρός Λευτέρης, ο οποίος με την ιδιότητα του μέλους της εφορευτικής επιτροπής, αλλά και ως μέλος της Νεολαίας του Κινήματος, απευθύνει προσκλητήριο για συμμετοχή όλων των συντρόφων.

Σε ανάρτησή του, ο Λευτέρης Μακρής, σημειώνει μεταξύ των άλλων:

«Ας προσέλθουμε μαζικά στα εκλογικά κέντρα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Κινήματος. Ας μετατρέψουμε τη διαδικασία ως μια γιορτή της Δημοκρατίας.

Ας προσέλθουμε όλοι, άτομα κάθε ηλικίας, αλλά κυρίως οι νέοι, να ψηφίσουμε, να γράψουμε ιστορία και να ανατείλουμε ξανά το ήλιο», σημειώνει ο Λευτέρης Μακρής.

Η ώρα της κάλπης πλέον πλησιάζει κι όλοι αναμένουν να δουν τον επόμενο αρχηγό του κόμματος.