Πρόσκληση στους προέδρους των Πελινναίων απηύθυνε ο Βαγγέλης Ζαφείρης

Τους παρότρυνε να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους των χωριών τους για ένταξη στο ΚΑΠΗ της Οιχαλίας

Ανοιχτή πρόσκληση στους προέδρους των τοπικών συμβουλίων της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Βαγγέλης Ζαφείρης.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, στο οποίο παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων ο κ. Ζαφείρης κάλεσε τους πρόεδρους να ενημερώσουν τους ηλικιωμένους των χωριών τους για εγγραφή και ένταξη, ως μέλη στο Κέντρο          Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Οιχαλίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαφείρης στη Δημοτική Ενότητα των Πελινναίων δεν έχει δημιουργηθεί ΚΑΠΗ, σε αντίθεση με την Οιχαλία, τη Φαρκαδόνα και το Γριζάνο που έχουν συσταθεί Κέντρα. Παρότρυνε τους προέδρους να ενημερώσουν τους κατοίκους των χωριών που πληρούν τα κριτήρια να ενταχθούν στην δύναμη του ΚΑΠΗ Οιχαλίας αποκτώντας την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν μέσω των εκδηλώσεων και να θαυμάσουν περιοχές της χώρας μέσω των εκδρομών που διοργανώνονται κατά καιρούς.

Το κάλεσμα του κ. Ζαφείρη βρήκε θετικούς τους προέδρους, οι οποίοι ανέφεραν ότι θα ενημερώσουν και θα συγκεντρώσουν σε λίστες τους ενδιαφερόμενους.

Για να ενταχτεί κάποιος στην δύναμη των ΚΑΠΗ της Οιχαλίας και των υπολοίπων, θα πρέπει να έχει να έχει συμπληρώσει το 67ο της ηλικίας του, ή να είναι χαρακτηρισμένος ως συνταξιούχους.