Προετοιμάζονται και συνεργάζονται στενά Δήμος Φαρκαδόνας και Πυροσβεστική

Με το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος νομού Τρικάλων

Θέματα που άπτονται με το έργο του Δήμου Φαρκαδόνας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχαν την ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος μέλη της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος νομού Τρικάλων (Ε.Υ.Π.Σ.Ν.Τ) και δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο Φαρκαδόνας παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και θεσμικών.

Κατά την συνάντηση αναπτύχτηκε γόνιμος διάλογος με τις δυο πλευρές να δεσμεύονται για συνεργασία σε κάθε επίπεδο προκειμένου να προωθηθούν όλα τα ζητήματα και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα.

Στο τραπέζι του διαλόγου τέθηκαν θέματα όπως εκείνα της πρόληψης, του εθελοντισμού, της άρτιας λειτουργίας των κρουνών παροχής ύδατος, της συντήρησης των αγροτικών δρόμων και των οδών πυροπροστασίας σε ορεινές περιοχές και τέλος του νέου κτιρίου του κλιμακίου της Πυροσβεστικής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αντιδημαρχίες άμεσα θα υλοποιηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις ώστε από την νέα χρονιά και ην έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2020 να είναι όλα έτοιμα, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα περιστατικά και να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών Δήμου και Πυροσβεστικής θα προχωρήσουμε στις αναγκαίες παρεμβάσεις διευκολύνοντας το έργο της Πυροσβεστικής και προστατεύοντας περιβάλλον και περιουσίες των συνδημοτών μας. Έχουμε το χρόνο μπροστά μας για να δούμε και να εξετάσουμε όλα τα θέματα», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

Στη συνέχεια δήμαρχος και αντιπροσωπεία της τοπικής Ένωσης μετέβησαν στο κλιμάκιο της περιοχής όπου συνάντησαν τον προϊστάμενο κ. Μητράκο Γρηγόριο καθώς και τους συναδέλφους όπου μίλησαν για διάφορα θέματα.

Στην εκεί συνάντηση ο δήμαρχος Φαρκαδόνας εξήγησε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο τοπικό κλιμάκιο, ώστε μέσα από την συνεργασία και την καταγραφή όλων των αιτημάτων να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς όφελος Δήμου, Πυροσβεστικού Κλιμακίου και πολιτών των κοινοτήτων της Φαρκαδόνας.