Νέες πολύμορφες δράσεις πέραν του πολιτιστικού χαρακτήρα ανέλαβε με το καλημέρα της νέας χρονιάς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος». Η δραστήρια διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων σε διάφορα σημεία του χωριού, για την πληροφόρηση των επισκεπτών που θα βρεθούν στην κοινότητα.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία συνάντησε τα θετικά σχόλια κατοίκων και μελών του Συλλόγου.

Οι δράσεις του Συλλόγου θα συνεχιστούν και πέραν τους πολιτιστικού χαρακτήρα θα στοχεύουν και σε άλλους κοινωνικούς τομείς.

1 σχόλιο

  1. αξιέπαινη δράση απ’ τον σύλλογο Πετρωτού που να αφορά σοβαρές δράσεις δεν έχουμε δει …..ακόμα .εκτός αν θεωρήσουμε την τοποθέτηση πινακίδων σημαντικό γεγονός.που είναι το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου που εδω κ καιρό ζητάμε να γίνει αιμοδοσία κ όχι μια άδεια τράπεζα αίματος κίνηση δεν είδαμε .επιτακτική ανάγκη για έναν απινιδωτη που ούτε η θύελλα Πετρωτού φρόντισε να υπάρχει στο γήπεδο αλλά ούτε κ η κοινότητα δεν το έθιξε καν σαν ζήτημα σε ένα χωριό που εκτός από εμάς τους μόνιμους κατοίκους δεχόμαστε κ κόσμο από όμορους δήμους κ όχι μόνο ποια ασφάλεια τους παρέχουμε διερωτάται κάποιος????

Comments are closed.