Πολυήμερος αγώνας που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Θανάση Τέλλιο

Μαχητικός όσο ποτέ, κοντά στη νεολαία και στον απλό κόσμο, αφουγκράστηκε και κατέγραψε τα αιτήματα όλου του κόσμου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Κώστα Αγοραστού

Μετά από μια πολυήμερη προσπάθεια με περιοδείες, επαφές, συναντήσεις με φορείς και πολίτες, ο Θανάσης Τέλλιος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τρικάλων με το συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, κλείνει τον προεκλογικό αγώνα.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο νεαρός υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, αισθάνεται σήμερα πλήρη ικανοποίηση καθώς κατάφερε να περιοδεύσει σ’ όλο το φάσμα του νομού, να μεταδώσει τις θέσεις και τις προτάσεις του, σ’ όλους τους κατοίκους, να πραγματοποιήσει έναν γόνιμο διάλογο, αναδεικνύοντας την διάθεσή του, να αντιπαλέψει και να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους.

Μαχητικός όσο ποτέ, κοντά στη νεολαία και στον απλό κόσμο, αφουγκράστηκε και κατέγραψε τα αιτήματα όλου του κόσμου. Δέχτηκε την αγάπη και τη διάθεση για στήριξη και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα του αγώνα του.

Στοχεύει στα ψηλά και είναι δεδομένο ότι θα αγγίξει το ρετιρέ, γιατί ο κόσμος της Φαρκαδόνας και του νομού αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους που μέλημά τους είναι η προσφορά στον τόπο και στους πολίτες.

Καλή δύναμη στις ώρες που απομένουν Θανάση!