Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης: «Σε αυτές τις γιορτές κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος»

Πολλοί από εμάς θα περάσουμε τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μας. Υπάρχουν ωστόσο άνθρωποι που αυτές τις γιορτές δεν θα σμίξουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας διαφόρων υποχρεώσεων που δεν τους αφήνουν περιθώρια για επισκέψεις.

Το μυαλό και οι σκέψεις πολλών από εμάς, όπως και της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης, είναι στραμμένα σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δεν θα σμίξουν με παιδιά και εγγόνια και θα περάσουν τις γιορτές μόνοι. Σε αυτούς τους ανθρώπους του χωριού τους θα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου, τα μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης. Επισκέφτηκαν τις οικίες τους προσφέροντας γλυκίσματα και λίγη χαρά για να μην αισθάνονται μόνοι.

Όπως σημείωσαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου και της διοίκησης η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ήταν μια αναγκαία υποχρέωση σε αυτούς τους ανθρώπους. Ανθρώπους που δεν θα έχουν την χαρά αυτά τα Χριστούγεννα να αγκαλιάσουν τα αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά τους και να αισθανθούν την αγάπη και την συντροφιά.

Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους η υποστήριξη του συλλόγου υπήρξε έκδηλη προκειμένου να μην αισθάνεται κανείς μόνος.

Η διοίκηση αντάλλαξε ευχές με όλους αυτούς τους ανθρώπους δηλώνοντας παρούσα σε ότι χρειαστούν, δηλώνοντας την υποστήριξη και την αλληλεγγύη της και προβάλλοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.