Πολιτικό και ψυχαγωγικό τόνο έδωσε το ΚΚΕ στην περιοχή της Φαρκαδόνας

Εκδήλωση διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Φαρκαδόνας του ΚΚΕ στο Ζάρκο για τους φίλους και τα μέλη του κόμματος

Πολιτικό και ψυχαγωγικό τόνο έδωσε η Κομματική Οργάνωση Φαρκαδόνας του ΚΚΕ σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κατάστημα «Νικατσιός» στη διασταύρωση Ζάρκου. Ένα γλέντι που έχει γίνει «θεσμός» τα τελευταία χρόνια από την τοπική οργάνωση του ΚΚΕ και γίνεται με την εθελοντική προσφορά μελών και φίλων του Κόμματος, όσο και επαγγελματιών της περιοχής. Προσφορά που εκφράζεται από τα τρόφιμα και τα ποτά του γλεντιού, τα δώρα για τη λαχειοφόρο, τις εργασίες για την ετοιμασία του χώρου, το σερβίρισμα, καθώς και την αφιλοκερδή συμμετοχή των μουσικών. Είναι μια σημαντική συμβολή στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, ώστε να έχει και οικονομική δύναμη για την οργάνωση των λαϊκών αγώνων.

Στο λαϊκό γλέντι χαιρετισμό πραγματοποίησε ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

«Η μαζική συμμετοχή και συμβολή σας στην εκδήλωση δείχνει τους δυνατούς δεσμούς που έχει το Κόμμα μας με το λαό. Αυτοί οι δεσμοί αίματος κάνουν πλατιές λαϊκές μάζες να έχουν εμπιστοσύνη στα λόγια και τις πράξεις του ΚΚΕ , να το ενισχύουν από το υστέρημά τους, σε τόσο δύσκολες εποχές, γιατί ξέρουν ότι έτσι δίνουν δύναμη στη δύναμή τους.

Από τη νέα χρονιά θα χρειαστούμε όλοι μεγαλύτερη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση κυβέρνησης και κεφαλαίου που συνεχώς δυναμώνει. Να αντιμετωπίσουμε την πολιτική απατεωνιά της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ που θα κορυφωθεί μπροστά στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης, στην ουσία ενός «συμπληρωματικού μνηνονίου», τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Δεν παρέλειψε να σταθεί και στη νέα χρονιά, επισημαίνοντας την αναγκαίοτητα ανάπτυξης λαικών αγώνων μπροστά στη λαίλαπα που φέρνει η πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Το 2018 μπορεί να αποτελέσει μια χρονιά συμπόρευσης με το ΚΚΕ, πρώτα απ’ όλα μέσα στον αγώνα, στο κίνημα, στους χώρους δουλειάς, στα χωριά. Προς τιμή των 100 χρόνων του ΚΚΕ προετοιμαζόμαστε με μεγαλύτερη απαιτητικότητα και πάθος να πρωτοστατήσουμε σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση, να πρωτοστατήσουμε στην οργάνωση περισσότερων αγωνιστικών κινητοποιήσεων για κάθε τι που έχει ανάγκη ο λαός για να ζει σήμερα, να πρωτοστατήσουμε στην οργάνωση των εργατών στα συνδικάτα ,των αγροτών σε συλλόγους στη μαχητικοποίησή τους, στην πολιτικοποίηση των αγώνων, να κάνουμε βήματα μπροστά στην κοινωνική συμμαχία των λαϊκών στρωμάτων, δηλαδή να συμβάλουμε στην ένωση με κοινούς στόχους όλων των αδικημένων.».

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πλούσια διασκέδαση που προσέφερε λαϊκή ορχήστρα.