Πλήθος κόσμου στην Οιχαλία για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το καθιερωμένο εκκλησιασμό και ακολούθησε η μαθητική παρέλαση προ των επισήμων

Παρουσία πλήθους κόσμου της Οιχαλίας και των όμορων χωριών κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με το καθιερωμένο εκκλησιασμό και ακολούθησε η μαθητική παρέλαση προ των επισήμων.

Το Δήμο Φαρκαδόνας εκπροσώπησε στην Οιχαλία ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Έργων κ. Γιάννης Μέμηλας, ενώ παραβρέθηκε και ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας.

Στις 11 περίπου το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες παρέλασαν μπροστά από τους επισήμους και του πλήθους κόσμου, που χειροκρότησαν τους μαθητές του νηπιαγωγείου, των δυο δημοτικών σχολείων, γυμνασίου και λυκείου.

Στο Μνημείο των πεσόντων παραβρέθηκαν και κατέθεσαν στεφάνια, ο πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Σκρέκας, ο Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Ιωάννης Μέμηλας, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Τρικάλων κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων και πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρκαδόνας κ.  Μιχάλης Μπαγιώτης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας κ. Φωτεινή Γκαγκαμάνου, ο κ. Μιλτιάδης Φίλιος εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης, ο κ. Ιωάννης Κιάκος εκ μέρους του Α.Ο. Διγενή και οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Οιχαλίας.

Το παρών έδωσαν ακόμη η πρώην Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Ελένη Στεργίου-Μπότη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φαρκαδόνας κ.κ. Ευάγγελος Ζαφείρης και Ανδρέας Παπαγεωργίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Βλαχόφωνων του δήμου Φαρκαδόνας και προϊσταμένη της ΔΕΥΑΦ κ. Δέσποινα Μπότη καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Τζάνας και Κωνσταντίνος Παπαχρήστος.

Το εορταστικό-επετειακό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δεξίωση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ OichaliaNEWS.gr