Πλημμύρισε από κόσμο την Καθαρά Δευτέρα το Γριζάνο 

Πλημμύρισε από κόσμο το πρωί της Καθαράς Δευτέρας η κεντρική πλατεία του Γριζάνου. Ένας χώρος που συγκέντρωσε όλες τις ηλικίες κατοίκων που έσπευσαν να διασκεδάσουν στην διάρκεια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων,τιμώντας την γιορτή των Αποκριών αλλά ταυτόχρονα και την έναρξη της Σαρακοστής.

Σύμφωνα με την “Krini Live” το πρόγραμμα άνοιξε με την πατροπαράδοτη φασολάδα και τα σαρακοστανιά που προετοιμάστηκε στο κέντρο του χωριού και διανεμήθηκε στους κατοίκους και τους επισκέπτες. Λίγο αργότερα στην πλατεία στήθηκε ένα υπαίθριο γλέντι στο οποίο συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές.

Παιδιά αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες είχαν την ευκαιρία να χορέψουν και να αναβιώσουν παραδοσιακά έθιμα, όπως αυτό με το Γαϊτανάκι. Παραδοσιακή μουσική συνέθεσε το τοπίο ενώ λίγο αργότερα αυτή ήρθε να αντικατασταθεί με Λάτιν, στην παρουσία του Καρνάβαλου, που ήρθε να καεί εν μέσω πολυπληθούς κοινού.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με δράσεις για τα παιδιά που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τις ευχές τους προς τους κατοίκους του χωριού μετέφεραν ο πρόεδρος του Βλύζα, Ν. Γιώτας και η πρόεδρος της κοινότητας, Ευαν. Κακαδιάρη.

Ευχήθηκαν καλή σαρακοστή με υγεία σε όλο το κόσμο, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συνέβαλαν για την άψογη διοργάνωση των εκδηλώσεων.