Υπάλληλος της ΔΕΥΑΦ πήγε στο πρώην κτηνιατρείο για εκτέλεση εργασιών και δέχτηκε την επίθεση σκύλου που φυλασσόταν εντός του χώρου

Ούτε που σκεφτόταν ότι την ώρα που θα πήγαινε για την εργασία του θα βρισκόταν αντιμέτωπος με την αγριότητα ενός σκύλου. Ενός τετράποδου με βεβαρυμμένο πρόσφατο παρελθόν.

Ο λόγος για τον υδραυλικό Α.Β. της ΔΕΥΑΦ, ο οποίος έλαβε εντολή από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης να μεταβεί στο πρώην Κτηνιατρείο Φαρκαδόνας προκειμένου να προχωρήσει σε συνδέσει του υδρομέτρου που βρίσκεται εντός του χώρου. Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν μεταφερθεί κάποια αδέσποτα που φυλάσσονται σε κλωβούς ενώ βρισκόταν και το αδέσποτο που είχε περισυλλεχτεί – (όπως είχαμε παρουσιάσει και σε δημοσίευμα στο «ΚΡΗΝΗ LIVE» ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ) – πρόσφατα από την Οιχαλία μιας και είχε επιτεθεί σε αρκετούς πολίτες  τραυματίζοντας μετά από δαγκώματα ακόμη και παιδιά.

Το σκυλί βρισκόταν ελεύθερο και κινούνταν εντός του χώρου με αποτέλεσμα μόλις ο υπάλληλος εισέλθει για να εκτελέσει τις εργασίες στο υδρόμετρο να δεχτεί την επίθεση του σκύλου. Κατά την επίθεση ο σκύλος προκάλεσε στον υπάλληλο σημαντικά τραύματα  στα δύο πόδια, και πέφτοντας στο έδαφος χρειάστηκε να παλαίψει με το σκυλί αποφεύγοντας δαγκωματιές στο λαιμό και στο πρόσωπο.

Ο υπάλληλος σοκαρισμένος μετέβη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και αργότερα στο Νοσοκομείο Τρικάλων για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Τελικά… ο σκύλος δαγκώνει και δεν είναι τόσο ακίνδυνος όπως μας περιγραφόταν.

Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και φύλαξης μιας και έναντι από το σημείο που βρίσκεται είναι και η στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ την οποία χρησιμοποιούν αρκετοί πολίτες.