Πιάσαμε τριψήφιο αριθμό θετικών κρουσμάτων κορονοϊού

Στα 101 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νομό Τρικάλων, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και για τις αυξημένες μολύνσεις στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας

Στις οκτώ περιοχές πλην Αθήνα και Θεσσαλονίκης, με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού συγκαταλέγεται πλέον ο νομός Τρικάλων, ο οποίος για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα, ξεπέρασε το τελευταίο 24ωρο τα 100 θετικά κρούσματα.

Όπως ανακοινώθηκε ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στο νομό Τρικάλων αγγίζει τα 101, αριθμός που προκαλεί την έντονη ανησυχία, την στιγμή που τα τελευταία 24ωρα έφυγαν από τη ζωή δυο Τρικαλινά, άτομα νεαρής ηλικίας 29 και 34 χρόνων αντίστοιχα ενώ αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η πίεση στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ανησυχία επικρατεί και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, καθώς σε τρεις πλέον κοινότητες, επιβεβαιώνονται αρκετά κρούσματα σε νεαρές και μεγαλύτερες ηλικίες ακόμη και σε παιδιά.

Και στην περιοχή μας σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού, ενώ οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 νοσηλείες συνδημοτών μας, στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων.

Τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων συνεχίζει να κατέχει και η γειτονική Λάρισα με 270 μολύνσεις και η Μαγνησία με 141. Σε χαμηλότερα επίπεδα κινείται ο νομός Καρδίτσας με 23 επιβεβαιωμένα κρούσματα.