ΠΕΤΡΩΤΟ: Δυναμική η συμμετοχή των κατοίκων στα Rapid Tests

Διεξήχθησαν 87 τεστ γρήγορης ανίχνευσης του κορονοϊού στο χωριό τα οποία προέκυψαν στο σύνολό τους αρνητικά

Δυναμική υπήρξε η συμμετοχή των κατοίκων του Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας στην σημερινή διαδικασίας γρήγορου τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE» με πλούσιο, όπως πάντα φωτογραφικό υλικό, στη διαδικασία συμμετείχαν 87 άτομα τα οποία υποβλήθηκαν σε Rapid Tests, που προέκυψαν στο σύνολό τους αρνητικά.

Τα τεστ διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που συντονίζει η συνδημότισσα γιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα και με την τοπική κοινότητα Πετρωτού και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Αλεξίου.

Ο κ. Αλεξίου σε δηλώσεις του στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» ευχαρίστησε την Περιφέρεια και τον ΕΟΔΥ για την παρουσία τους στο χωριό, ευχόμενος τα αποτελέσματα από τα Rapid Tests που διεξάγονται τόσο στο Δήμο Φαρκαδόνας όσο και στο σύνολο του νομού να συνεχίσουν είναι αρνητικά.

Στη εκδήλωση έδωσαν το παρών ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Αναγνώστου και τα μέλη της διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού “Ο Άγιος Γεώργιος”