Περπάτησε στην Οιχαλία και έλαβε νικηφόρα μηνύματα η Ελένη Χαλβατζά

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας συνέχισε τις επισκέψεις της σε κοινότητες του Δήμου, προκειμένου να αναπτύξει συναντήσεις γνωριμίας με τους κατοίκους και ενημέρωσης πριν προχωρήσει στις κεντρικές προεκλογικές εμφανίσεις

Ένα περίπου 24ωρο απομένει πριν την έναρξη του προγράμματος των επίσημων περιοδειών και συγκεντρώσεων της υποψηφίας δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση Φαρκαδόνας» Ελένης Χαλβατζά.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας συνέχισε τις επισκέψεις της σε κοινότητες του Δήμου, προκειμένου να αναπτύξει συναντήσεις γνωριμίας με τους κατοίκους και ενημέρωσης πριν προχωρήσει στις κεντρικές προεκλογικές εμφανίσεις για την παρουσίαση των αρχών και των στόχων του συνδυασμού της.

Στο πλαίσιο αυτό η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας συνοδεύομενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Οιχαλία, περιοδεύοντας σε κεντρικά σημεία της έδρας της Δημοτικής Κοινότητας, όπου οι κάτοικοι της επεφύλασσαν θερμή υποδοχή.

Η ατμόσφαιρα που διαμορφώθηκε κατά την παρουσία της κα Χαλβατζά στην Οιχαλία χαρακτηρίστηκε άκρως ικανοποιητική, με τους κατοίκους της κοινότητας να μιλούν με τα θερμότερα λόγια για το πρόσωπο της. Δεν έπαυαν να αναφέρονται στην αυτοδιοικητική της εμπειρία, εξηγώντας ότι μια γυναίκα μπορεί να πάει το Δήμο μπροστά και να τον οδηγήσει στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Με τη σειρά της ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποδοχή, ανανεώνοντας το ραντεβού σε νέα επίσκεψη και συγκεκριμένα στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Οιχαλίας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαΐου.