Περίπου 120 αιτήσεις για τις 23 θέσεις

Με την ολοκλήρωση των αιτήσεων ο αριθμός τους ανήλθε στις 120 περίπου, οι περισσότερες εκ των οποίων περιλαμβάνονται στην ειδικότητα εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ, αγγίζοντας τις 90

Ιδιαίτερα έντονο υπήρξε το ενδιαφέρον των Φαρκαδόνιων κι όχι μόνο, για την προκήρυξη των 23 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη των εποχικών αναγκών.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας προκήρυξε 23 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων που θα απασχοληθούν με συμβάσεις διάρκειας 8 μηνών, αντιμετωπίζοντας ανάγκες που θα παρουσιαστούν στον τομέα της Υπηρεσίας καθαριότητας.

Συγκεκριμένα στην εν λόγω προκήρυξη με κριτήρια ΑΣΕΠ συμπεριλαμβανόταν 15 θέσεις εργατών γενικών καθηκόντων κλάδου ΥΕ, 2 θέσεις οδηγών τρακτέρ κλάδου ΔΕ, 2 θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων κλάδου ΔΕ, 2 θέσεις χειριστών μηχανημάτων έργου-φορτωτή, κλάδου ΔΕ και 2 θέσεων χειριστών μηχανημάτων έργου-γκρέιντερ.

Με την ολοκλήρωση των αιτήσεων ο αριθμός τους ανήλθε στις 120 περίπου, οι περισσότερες εκ των οποίων περιλαμβάνονται στην ειδικότητα εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ, αγγίζοντας τις 90.

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον θεωρούνταν αναμενόμενο γεγονός, αν λάβει κανείς υπόψη τους εκατοντάδες ανέργους που διαμένουν στα χωριά της Φαρκαδόνας και αναζητούν εργασία, έστω και ολίγων μηνών.

Τα αποτελέσματα της προκήρυξης αναμένεται να εκδοθούν άμεσα και οι υπάλληλοι αναμένεται να ξεκινήσουν εργασία σύντομα.