Περιοδεία του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραμανλή στα Τρίκαλα

Ο βουλευτής Σερρών στενό συγγενικό πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού θα παραστεί στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ

Στην πόλη των Τρικάλων θα περιοδεύσει μεθαύριο Παρασκευή, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ κ. Κώστας Καραμανλής. Ο βουλευτής, ο οποίος συνδέεται συγγενικά με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας κ. Κώστα Καραμανλή, αναμένεται να επισκεφτεί την πόλη για να παραστεί το βράδυ της ίδιας ημέρας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της τοπικής διοικούσας επιτροπής της ΝΔ.

Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής θα συμμετέχει ως επικεφαλής της σύσκεψης που θα αναπτυχτεί στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων παρουσία του νατιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη και των τεσσάρων δημάρχων του νομού κ.κ. Δ. Παπαστεργίου, Χ. Σινάνη, Κ. Μαράβα και Θ. Μεριβάκη.

Μία ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο θα υποδεχτεί τους συλλόγους τριτέκνων και πολυτέκνων του νομού Τρικάλων.

Στις 11:30 το πρωί θα επισκεφτεί το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ενώ στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Στη 1 το μεσημέρι θα μετέχει σε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Καλαμπάκας παρουσία του δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρ. Σινάνη και της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Τρικάλων και στις 2 το μεσημέρι θα επισκεφτεί τα Μετέωρα.

Στις 9 το βράδυ θα παραβρεθεί στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ στο «ΝΕΡΑΙΔΑ», 7ο χιλ. Τρικάλων –Καλαμπάκας όπου και θα μιλήσει σε μέλη και φίλους του κόμματος.