Πεντακάθαρες παραλίες και με μπλε σημαίες στο Δήμο Τεμπών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Δεν είναι μόνο οι μπλε σημαίες που κατέκτησε ο Δήμος Τεμπών, σε Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό και Κουλούρα, που σημαίνει καθαρά νερά στη θάλασσα, σημασία έχει να διατηρηθούν ο αιγιαλός και γενικότερα οι αμμουδιές καθαρές, αφού το επόμενο διάστημα περιμένουν χιλιάδες τουρίστες από τα Βαλκάνια αλλά και την ενδοχώρα. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας του Δήμου Τεμπών.

Μάλιστα, την περιοχή επισκέφθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών. Μέχρι χθες είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας, σε έξι περίπου χλμ. και άρχισε το κοσκίνισμα της παραλίας με ειδικό κόσκινο.

Μιλώντας χθες στην «Ελευθερία» ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε: «Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας για οργάνωση της παραλίας.

Τελειώσαμε τον καθαρισμό της από φερτά υλικά, κυρίως ξύλα σε μήκος έξι περίπου χιλιομέτρων και συνεχίζουμε με το κοσκίνισμα της άμμου με ειδικό μισθωμένο κόσκινο.

Ως δημοτική αρχή θέσαμε ως πρώτη μας προτεραιότητα την ετοιμασία της παραλίας μας με σεβασμό στο περιβάλλον και με γνώμονα την ασφαλή και άνετη παραμονή των λουομένων.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους διαμένοντες, τους επισκέπτες και τους παραθεριστές ποιοτική παραλία και θεωρώ ότι θα το πετύχουμε» σημείωσε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.

Τον συντονισμό της όλης δράσης έχει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα