Πάτησε το κουμπί και γύρισε την καρέκλα στον Γιώργο Καραγιάννη ο Σάκης Ρουβάς (BINTEO)

Στο «The Voice of Greece» εμφανίστηκε πριν από λίγο ο Κρηνιώτης 25χρονος Γιώργος Καραγιάννης ενθουσιάζοντας τον Σάκη Ρουβά

Προ ημερών σε ρεπορτάζ της «ΚΡΗΝΗ LIVE» είχαμε αναφέρει κατ΄ αποκλειστικότητα την συμμετοχή ενός ταλαντούχου νέου που θα συμμετέχει στο μουσικό διαγωνισμό του «The Voice» που προβάλλεται μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Το ρεπορτάζ ήρθε να επιβεβαιωθεί μόλις σήμερα το βράδυ με τη συμμετοχή του 25χρονου Γιώργου Καραγιάννη από τη Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές του διαγωνισμού Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το «The Voice of Greece», έδωσε φωνή στο όνειρο του 25χρονου Γιώργου, ο οποίος κατάγεται από μουσική οικογένεια, μιας και πατέρας του είναι ο γνωστός στην περιοχή μουσικός Απόστολος Καραγιάννης, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Ο Γιώργος με λαϊκά ακούσματα, ερμήνευσε το κομμάτι “Τα σχοινιά σου” του Παντελή Παντελίδη, κάνοντας μια από τις τέσσερις καρέκλες των κριτών και συγκεκριμένα του Σάκη Ρουβά να πατήσει το μαγικό κουμπί και να γυρίσει την καρέκλα του, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από την φωνή του συντοπίτη μας.

Πλέον ο Γιώργος όντας στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, αναμένεται εντός των επόμενων εβδομάδων να περάσει στην δεύτερη φάση του παιχνιδιού, με την ελπίδα και την αισιοδοξία να φτάσει έως τον τελικό.

Δείτε το βίντεο από την αποψινή εμφάνιση του 25χρονου Κρηνιώτη Γιώργου Καραγιάννη στο «The Voice of Greece»

Καλή επιτυχία Γιώργο!!!