Πασχαλινό το κλίμα στο Δημοτικό Σχολείο Ζάρκου

Αναμένοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση του Κυρίου μας οι μικροί μας μαθητές με την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών επιδόθηκαν σε καλλιτεχνικές δημιουργίες και κατασκευές προμηνύοντας έτσι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης!

Οι μαθητές της Β΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Κυριακοπούλου Μαρία έφτιαξαν πασχαλινά κουλουράκια και πρόσφεραν σε  όλους τους υπόλοιπους μαθητές! Έβαψαν κόκκινα αυγά και κατέγραψαν διάφορα έθιμα που τηρούνται σε διάφορα μέρη της χώρας μας. Οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων με τον εκπαιδευτικό  κ. Μπέη Γρηγόριο έγιναν ζαχαροπλάστες, ζύμωσαν τα απαραίτητα υλικά και παρασκεύασαν νοστιμότατα τρουφάκια σοκολάτας που γλύκαναν όλο το προσωπικό της σχολικής μονάδας! Οι υπόλοιποι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς κα. Αικατερίνη Κύρκου, κ.Κων/νο Πολύμερο, κα. Ζηκύρη Αθανασία και κα Kerstin Noack έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες για όλα τα παιδιά, κάρτες  και καλαθάκια.

Οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα και το Αναστάσιμο Φως να πλημμυρίσει τη σκέψη μας και να γεμίσει με αγάπη και ελπίδα την καρδιά μας.

Χρόνια Πολλά.

Από την διεύθυνση του Σχολείου