Παράπονα για τις αποχετεύσεις στο νεκροταφείο του Ζάρκου

Για μεγάλο διάστημα αναγνώστρια μας μετέφερε ότι οι αποχετεύσεις στις βρύσες έχουν βουλώσει με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσοσμία και το σημείο να αποτελεί εστία μόλυνσης

Τα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο νεκροταφείο του Ζάρκου και συγκεκριμένα στις αποχετεύσεις των βρυσών μας μετέφερε αναγνώστρια μας. όπως αναφέρει για διάστημα 5 περίπου μηνών οι αποχευτεύσεις στις βρύσες που υπάρχουν στο νεκροταφείο έχουν βουλώσει με αποτέλεσμα να συγκρατούνται τα νερά και να αποτελούν εστία μόλυνσης.

Μάλιστα όπως αναφέρει η αναγνώστρια στις βρύσες, αλλά ταυτόχρονα και σε κοντινά σημεία αυτών επικρατεί έντονη δυσοσμία με αποτέλεσμα ο κόσμος να δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες.

Ας το δουν η τοπική και η δημοτική Αρχή κι ας σπεύσουν να επιλύσουν το πρόβλημα που παρατηρείται εδώ και μεγάλο διάστημα.  Ας μην ξεχνούμε ότι το σημείο επισκέπτονται καθημερινά πολλοί άνθρωποι, ενώ οι βρύσες και οι μαρμάρινες λεκάνες που συγκρατούνται τα νερά χρησιμοποιούνται και για άλλους σκοπούς με ότι αυτό συνεπάγεται.