Παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά του Σωτήρη Β. Καλούσιου από την Κρήνη

Μετά το αίτημα που κατέθεσε η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου, ο ίδιος δέχτηκε άμεσα να προσφέρει έναν τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστή, ο οποίος θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες του Συλλόγου

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση ενός συνδημότη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό να προσφέρει εντελώς δωρεάν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για τις ανάγκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Καλούσιο του Βασιλείου με καταγωγή από την Κρήνη και διαμονή στην Γερμανία, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τα τελευταία χρόνια στο κλάδο της Εστίασης. Μετά το αίτημα που κατέθεσε η διοίκηση του Συλλόγου, ο ίδιος δέχτηκε άμεσα να προσφέρει έναν τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστή, ο οποίος θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Η παραλαβή έγινε τις προηγούμενες ημέρες με την διοίκηση να εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες στο δωρητή, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες προάγουν την υποστήριξη και την αλληλεγγύη, αλλά το σημαντικότερο αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.