Παντός καιρού και έργου ο Κώστας Μανασής

Ο τεχνικός υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ με καταγωγή από την Φανερωμένη μετά από αίτημα του προέδρου του Πετροπόρου, Κώστα Φορτωτήρα, δήλωσε πρόθυμος εκτός ωραρίου εργασίας να συντηρήσει τον ηλεκτροφωτισμό προς την Αγία Παρασκευή για τον εορτασμό της

Άμεσος και πάντα εξυπηρετικός σε ό,τι χρειαστεί η περιοχή της Φαρκαδόνας κι όχι μόνο είναι ο τεχνικός υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ, Κώστας Μανασής. Ο φακός της «Krini Live» τον αποθανάτισε εν ώρα εργασίας στον Πετρόπορο κατά τις εργασίες ηλεκτροφωτισμού της αγροτικής οδού που οδηγεί στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη θέση Ζουρ Παπά που εορτάζει την ερχόμενη Δευτέρα. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο του χωριού Κώστα Φορτωτήρα, ο τεχνικός της ΔΕΗ φρόντισε για την συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών στον ηλεκτροφωτισμό, προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια κατά την ανάβαση και φως στο προαύλιο της εκκλησίας όπου μετά το θρησκευτικό πέρας θα ακολουθήσει το πολιτιστικό κομμάτι.

Αεικίνητος, δραστήριος, πρόθυμος και φιλότιμος πάντα, ο Κώστας Μανασής, που συνεργάζεται στενά με όλους τους συνδημότες του, μιας κι έλκει την καταγωγή του από τη Φανερωμένη.

Αγάπη για το επάγγελμα αλλά και για τους συνδημότες θα ομολογήσουμε συμπερασματικά…