Πανηγυρική υποδοχή της Ελένης Χαλβατζά στο Γριζάνο

Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας μίλησε σε πολυπληθείς συγκεντρώσεις σε Γριζάνο και Παναγίτσα, χωρία που έστειλαν το μήνυμα της πλήρους υποστήριξης στις εκλογές της Κυριακής

Πανηγυρική υποδοχή επεφύλασσαν οι κάτοικοι των δημοτικών διαμερισμάτων Γριζάνου και Παναγίτσας στην υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση», κα Ελένη Χαλβατζά.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» άνθρωποι κάθε ηλικίας αποδέχτηκαν την πρόσκληση της υποψηφίας δημάρχου κατακλύζοντας στην κυριολεξία τους χώρους που πραγματοποιούσε τις ομιλίες της, στέλνοντας μήνυμα νίκης για το βράδυ της Κυριακής.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά είναι μηνύματα νίκης και προοδευτικής αλλαγής. Η καθημερινή στήριξη του κόσμου σε μένα προσωπικά και στους υποψηφίους μου, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας γεμίζουν δύναμη. Ναι μας κάνουν πιο δυνατούς, στη διεκδίκηση του Δήμου από την πρώτη κιόλας Κυριακή. Δεν μας φοβίζει τίποτα, δεν μας σταματά τίποτα. Συνεχίζουμε μαχητικά και νικηφόρα για να αλλάξουμε το Δήμο, να τον κάνουμε πιο ισχυρό γιατί έχουμε τη διάθεση, έχουμε την  δύναμη, έχουμε το θάρρος», τόνισε η κα Χλαβατζά.

Η κα Χαλβατζά έγινε δεκτή με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα, ειδικά όταν προχώρησε στην παρουσίαση του συνδυασμού της.

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους πολίτες η Ελένη Χαλβατζά βρέθηκε στην συγκεκριμένες περιοχές για να αφουγκρασθεί τις ανάγκες και τα προβλήματά τους και να παρουσιάσει τις θέσεις του συνδυασμού της.

Οι κάτοικοι ζήτησαν την ενίσχυση με έργα που θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο.

Η υποψήφια δήμαρχος ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους για την ομολογουμένη πολυπληθή παρουσία τους, δεσμεύθηκε για άμεση προώθηση των ζητημάτων και συνεχή συνεργασία με τα κοινοτικά συμβούλια, ώστε όλες οι περιοχές να έχουν την δική τους φωνή στο Δήμο Φαρκαδόνας, για αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν.

«Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε το Δήμο Φαρκαδόνας. Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για όλους τους τομείς. Η καθημερινότητα του δημότη και η διευκόλυνσή της σε κάθε γωνιά, σε κάθε σημείο είναι για μας το μεγάλο στοίχημα. Οι κάτοικοι του Δήμου Φαρκαδόνας, θέλω να είναι βέβαιοι ότι θα τύχουν από την δική μας δημοτική Αρχή, ίσης αντιμετώπισης. Ανάπτυξη και ευημερία είναι ο στόχος μας!», ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας.