Ουσιαστική συνάντηση και στήριξη του Χ. Μιχαλάκη στις δομές Υγείας

Με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων συναντήθηκε ο νέος, δραστήριος διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης

Επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφερεφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Κέντρου Υγείας Πύλης κατά την συνάντηση του νέου διευθυντή της εκεί νοσηλευτικής μονάδας, Γιάννη Κουτσονάσιο με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Ειδικότερα το πρωί της Τρίτης ο κ. Κουτσονάσιος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πύλης επισκέφτηκε το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη και συναντήθηκε μαζί του σε μια ουσιαστική συνάντηση, όπου κατά τη διάρκεια της επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών, προς όφελος των πολιτών της περιοχής και των επισκεπτών. Στο περιθώριο αυτής τέθηκαν επί τάπητος και οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από την Περιφέρεια, για την αναβάθμιση του κτιρίου.

Σε δήλωσή του ο Χρήστος Μιχαλάκης επισημαίνει πως «με τον Γιάννη Κουτσονάσιο μας συνδέει μία φιλία, αλλά και μία εποικοδομητική συνεργασία χρόνων. Η προσφορά του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και στο Κ.Υ. Πύλης είναι μεγάλη και καθήκον μας ως Περιφέρεια είναι να στηρίζουμε ουσιαστικά τις δομές υγείας ώστε να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Με την στήριξη του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, που έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα ενίσχυσης των δομών υγείας, θα συνεχίσουμε να προχωρούμε σε παρεμβάσεις για την αναβάθμισή τους, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς που γνωρίζουν τις ανάγκες τους».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κουτσονάσιος στάθηκε και ο ίδιος στη φιλία και την συνεργασία χρόνων με τον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο προς τον Χρήστο Μιχαλάκη, όσο και προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό «για την αναβάθμιση του εσωτερικού χώρου του Κέντρου Υγείας Πύλης, ένα έργο σημαντικό για τους χρήστες υπηρεσιών υγείας και για όλους τους πολίτες της περιοχής».