Ούρησε σε… λάθος σημείο και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ο νεαρός αποφάσισε να ουρήσει σε δημόσιο χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με άλλον άνδρα και να καταλήξει στο χειρουργείο.

Σε κακό βγήκε σε έναν 27χρονο Βολιώτη η απόφασή του να ουρήσει έξω από μπαράκι στον Βόλο ξημερώματα της Κυριακής. Ο νεαρός άνδρας διαπληκτίστηκε με άλλον θαμώνα, που τον έσπρωξε και τον έστειλε στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Η Αστυνομία συνέλαβε δύο 28χρονους που κατηγορούνται για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, ο ένας από τους δύο, βγαίνοντας από το μπαράκι, ξημερώματα Σαββάτου, βρήκε το θύμα, την ώρα που ουρούσε έξω στο δρόμο και του ζήτησε το λόγο.

Οι δύο, άρχισαν να λογομαχούν, κάποια στιγμή μπήκε στη μέση να τους χωρίσει ο δεύτερος 28χρονος, ενώ ο πρώτος δράστης τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι και στο μάτι.

Ο 27χρονος βρέθηκε από συγγενείς του που τον αναζητούσαν το βράδυ της Κυριακής, στο σπίτι του στη Ν. Ιωνία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρει κάκωση και στη γνάθο.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους την Κυριακή, τρίτο άτομο.

Πηγή: magnesianews

(φωτο αρχείου)