Όταν ο Ηλίας Βλάχογιάννης έθετε τις βάσεις για το φυσικό αέριο στο νομό

Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το “φυσικό αέριο” στα Τρίκαλα και για το πως ήρθε, ο πρώην νομάρχης Τρικάλων μιλάει με ντοκουμέντα

Αναφορά στο παρελθόν και στις προσπάθειες που ανέπτυξε ο ίδιος, την εποχή που κρατούσε τα ηνία της Νομαρχίας Τρικάλων, πραγματοποιεί ο τέως νομάρχης Τρικάλων και πρώην βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης. Με ανάρτησή του, στο προσωπικό του προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην νομάρχης, παρουσιάζει τις προσωπικές του ενέργειες, τις πρώτες όλων, για την έλευση του φυσικού αερίου στο νομό

«Επειδή πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το “φυσικό αέριο” στα Τρίκαλα και πως ήρθε, παραθέτω μια φωτογραφία-ντοκουμέντο:

Γραφείο Νομάρχη 19 Οκτωβρίου 2004, σύσκεψη Νομαρχίας-Δήμου και εκπροσώπων εταιρείας Φυσικού Αερίου.

Διακρίνονται οι Ηλίας Βλαχογιάννης, (Νομάρχης), Μιχάλης Ταμήλος (Δήμαρχος), Μπάμπης Δεληλίγκας (Αντινομάρχης), Στέφανος Σακκάς (Αντιδήμαρχος), Νίκος Λέγκας (Γενικός διευθυντής ), Αχιλλέας Κουτελίδας (εκπρόσωπος ΤΕΕ) και οι εκπρόσωποι της Εταιρείας Φυσικού Αερίου Βορείου Ελλάδος.

Αφού πείσαμε τους υπεύθυνους ότι θα υπάρξει βιωσιμότητα του έργου και αμέριστη βοήθεια και συνδρομή, απευθυνθήκαμε στον τότε Υπουργό Ανάπτυξης μακαρίτη Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος και “έβαλε πλάτη” για να γίνει το έργο….».