Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Κώστα Αγοραστού στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νομού μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του

Στο δυναμικό του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και εκ νέου υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού εντάχτηκε ο Τρικαλινός εκπαιδευτικός Στέλιος Λάσκος. Με όραμα και φρεσκάδα απόψεων ο Στέλιος Λάσκος δέχτηκε την πρόταση του κ. Αγοραστού να μετέχει στο συνδυασμό ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Η απόφαση για τον ίδιο δεν υπήρξε κάτι το δύσκολο. Εμφανίστηκε θετικός στοχεύοντας στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του νομού μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του!
Εμφανίζεται πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, ακολουθώντας ένα αναπτυξιακό σχέδιο δράσης, μπορούμε να μετατρέψουμε το γεωγραφικο κέντρο της Ελλάδας σε πολιτιστικό, και τουριστικό επίκεντρο, επενδύοντας στον αθλητικό, τον πολιτιστικό και θρησκευτικό τουρισμό.
Ταυτόχρονα θεωρείται επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η εξωστρέφεια στα παραγόμενα αγροτικά και λοιπά προϊόντα, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας καθώς και νέες προοπτικές για τον τόπο που ζούμε και αγαπούμε!

Αναφορικά με τον Στέλιο Λάσκο γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι γιος του Βάϊου Λάσκου δασκάλου, ασφαλιστή και καθηγητή Βυζαντινής μουσικής, με καταγωγή τη Γλυκομηλέα Καλαμπάκας.
Αποφοίτησε από το 10ο Δημοτικό, το 1ο Γυμνάσιο, το 1ο Λύκειο Τρικάλων και το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάζεται ως καθηγητής Μαθηματικών στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων και στο 3ο Λύκειο Τρικάλων.
Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική και άλλες ασφαλιστικές εταιρίες παρακολουθώντας δεκάδες σεμινάρια πωλήσεων, κεφαλαιαγοράς και management.
Διετέλεσε (πολύτεκνος με 5 παιδιά) Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν. Τρικάλων 2010-2013 και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων 2013-2016.
Διακονεί από το 2011 ως ιεροψάλτης του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων, ενώ κατά παρελθόν του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων Παλαιοπύργου Τρικάλων (2009-2011) και του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής συν. Φλαμουλίου Τρικάλων (2001-2008).
Μέλος του συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»…για την ανάδειξη και
προστασία της πολιτιστικής και εκκλησιαστικής κληρονομιάς των
Μετεώρων.
Μέλος του χορού ψαλτών «ΤΡΙΚΚΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ» και του σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός».
Ενεργό μέλος των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Τρικάλων με πλούσια κοινωνική και εθελοντική προσφορά.
Βετεράνος μπασκετμπολίστας Σπόρτινγκ Τρικάλων (1983-1989), Ερμή & Αίολου
Τρικάλων (1996-2000)και βετεράνος ποδοσφαιριστής Διαγόρα Αγ. Κωνσταντινου και Παραποτάμου Τρικάλων(1998-2008).