ΟΙΧΑΛΙΑ: Αρνητικά στον κορονοϊό όλα τα Rapid Tests

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενήργησε 100 τεστ τα οποία υπήρξαν στο σύνολό τους αρνητικά στον κορονοϊό

Στην κεντρική πλατεία της Οιχαλίας βρέθηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια τεστ σε κατοίκους του χωριού. Τα Rapid Tests διενεργήθηκαν από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με υπεύθυνη την συντοπίτισσα Ιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Φαρκαδόνας και την δημοτική κοινότητα Οιχαλίας.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» διενεργήθηκαν 100 τεστ, τα οποία στο σύνολο τους υπήρξαν αρνητικά στον κορονοϊό.

Τα Rapid Tests διενεργήθηκαν σε κατοίκους της κοινότητας αλλά και σε κατοίκους όμορων οικισμών που βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην Οιχαλία με αφορμή την πραγματοποίηση της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλης Κουκώνης, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ευάγγελος Παθέκα και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Βασίλης Αγγέλης.

Τις ευχαριστίες προς τους συγχωριανούς του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιδίου αλλά και του ΕΟΔΥ και συμμετείχαν στη διαδικασία, εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παθέκας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ΕΟΔΥ για το ενδιαφέρον του και τον άρτιο συντονισμό, δηλώνοντας πως τέτοιες ενέργειες, σαν και την σημερινή, δηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την προστασία της υγείας των πολιτών όλων του Δήμου και του νομού.