Οι Τρικαλινοί έμποροι συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική απεργία

Κάλεσμα στους εμπόρους για συμμετοχή στην αυριανή πανελλαδική – πανεργατική απεργία απευθύνει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων προς τους συναδέλφους της.

Μέσω επιστολής αναφέρεται στην αναγκαιότητα της συμμετοχής στην απεργία, προκειμένου να εκφραστεί η έντονη διαμαρτυρία στην ακρίβεια, διεκδικώντας ταυτόχρονα μέτρα στήριξης.

Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

«Η κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η ελληνική αγορά και οι τεράστιες πιέσεις που δέχεται η πραγματική οικονομία λόγω της πανδημίας, του πολέμου στην Ουκρανία και του πληθωρισμού έχουν διαμορφώσει μια δραματική κατάσταση για το εμπόριο. 

Η μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και προσπαθεί να επιβιώσει στο δυσμενές περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σας ενημερώνει, ότι αποφάσισε τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 9ης Νοεμβρίου 2022, από κοινού με τους υπόλοιπους φορείς της αγοράς, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 10:30 π.μ στην οδό Απόλλωνος 10 στην είσοδο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ.

Σας καλούμε να παραβρεθείτε στην τοπική συγκέντρωση ώστε να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επιβίωση των τοπικών επιχειρήσεων.».