Οχτώ στα οχτώ για τον ΑΠΣ Τρικάλων

Πλήθος μεταλλίων στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα πάλης που διοργανώθηκε στη Λάρισα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης

Οχτώ στα οχτώ για τον ΑΠΣ Τρικάλων στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα πάλης που διοργανώθηκε στη Λάρισα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

Στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα συμμετείχαν 8 αθλητές του συλλόγου, ηλικίας 10-12 ετών. Το πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα διοργανώθηκε στη Λάρισα στις 20 Οκτωβρίου.

Η παρουσία των μικρών παλαιστών ήταν απόλυτα ικανοποιητική και η χαρά της συμμετοχής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο σύλλογός για μια ακόμη φορά επιτέλεσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα κατακτώντας την πρώτη θέση και πολλές νίκες. 

Συνολικά και οι 8 αθλητές μας πήραν μετάλλια, κατακτώντας τις εξής θέσεις:

Καφρίτσας Άγγελος, 1ος, Γεωργάκης Κων/νος, 1ος , Καραγιάννη Λουκία, 2η, Δαλανίκας Απόστολος, 2ος , Μπάρδης Ορέστης, 2ος, Δερμιτζάκης Μανώλης, 3ος, Γεωργάκη Αναστασία 3η, Αποστόλου Βάιος 3ος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Καφρίτσας αξιολογήθηκε και κρίθηκε ως MVP των αγώνων, το οποίο αποτελεί και τιμή για την καλύτερη επίδοση ενός αθλητή σε μια συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο σύλλογός έχει θέσει ως κυρίαρχο στόχο την εκπόνηση αθλητικών και πολιτισμικών-κοινωνικών προγραμμάτων τα οποία προσδοκούμε να συντελέσουν στη διαρκή βελτίωση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων των αθλητών  και των αθλητριών.

Κατανοώντας τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών και θέλοντας ο Σύλλογος να ενεργοποιήσει τη συμμετοχή τους σε βασικές δράσεις της ζωής τους, θεωρεί επιβεβλημένο να στοχεύσουμε προς αυτές τις κατευθύνσεις.

Επίσης την πεποίθηση για τη μεγάλη αξία της άσκησης και του αθλητισμού, ως μέσων παιδείας και αγωγής, απόλυτα απαραίτητων για την ανάπτυξη του ήθους και της κοινωνικής συνείδησης.

Η ομορφιά του αθλητισμού, μέσω της συμμετοχής, αποτελεί ζητούμενο για μας και γίνεται πραγματικότητα μέσω οργανωμένων εκδηλώσεων- αγώνων.

Η συμμετοχή του συλλόγου στο πανελλήνιο παιδικό πρωτάθλημα εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό μας.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.