Ο Βασίλης Φιλίππου ξενάγησε Τζώρτζογλου και Μαριόλα στα Τρίκαλα

Ο συντοπίτης, επιστάτης της Φάρμας δέχτηκε την επίσκεψη του φίλου, ηθοποιού και παίκτη του τηλεοπτικού ριάλιτι στα Τρίκαλα

Οι δημόσιες εμφανίσεις του Βασίλη Φιλίππου, του δικού μας ανθρώπου, που για αρκετές εβδομάδες συμμετείχε στο παιχνίδι της «Φάρμας» ως επιστάτης συνεχίζονται. Μάλιστα με επώνυμους, οι οποίοι συμμετείχαν και οι ίδιοι στο παιχνίδι.

Ο Βασίλης Φιλίππου, γέννημα θρέμμα της δικής μας περιοχής με καταγωγή από τον Κλοκοτό του Δήμου Φαρκαδόνας, δέχτηκε την επίσκεψη του ηθοποιού και παίκτη του ριάλιτι, Στράτου Τζώρτζογλου. Ο Βασίλης ξενάγησε τον πρώην παίκτη της Φάρμας και ηθοποιό μαζί με την σύζυγό του Σοφία Μαριόλα στα Τρίκαλα, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν και να θυμηθούν πολλά από το παιχνίδι. Γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης και φωτογραφήθηκαν ως ανάμνηση της επίσκεψης.

Η Σοφία που γνώρισε για πρώτη φορά τον Βασίλη έγραψε στην ανάρτησή της: “Είχα την χαρά σήμερα να γνωρίσω το καλύτερο παιδί της φάρμας, τον επιστάτη της καρδιάς μας @basilisf ! Ένα αληθινό αντρικό πρότυπο και σε συμπεριφορά και σε δουλειά. Περάσαμε Τρι-καλα στα μέρη σου φίλε μας”!